WIJ HELPEN U MET
ANALYSEREN VAN UW DATA

Big data: u hebt het in groten getale. Elk softwarepakket heeft een eigen dashboard met data. Maar hoe maakt u al die data inzichtelijk en relevant voor uw organisatie? Met MostWare datavisualisatie haalt u meer uit uw data.

MOSTWARE DATA VISUALISATIE

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van uw data en het beschikbaar maken op een of meerdere beeldschermen binnen uw organisatie. Of deze schermen zich bevinden op één locatie of op meerdere locaties, wij zorgen dat uw informatie op de juiste plek zichtbaar wordt.

Wij brengen uw huidige systemen in kaart. Samen met u bepalen we welke informatie relevant is voor uw organisatie. Daarna zorgen wij voor automatische koppelingen van uw databases en andere bronnen naar de beeldschermen.

WAAROM

  • Altijd actuele en relevante informatie
  • Automatisch genereren van uw digital signage
  • Datavisualisatie biedt u inzicht in uw data
  • Ondersteunt bij uw sales- en projectproces

MEER HALEN UIT UW DATA

Datavisualisatie is voor vele toepassingen geschikt. Uw salesafdeling is bijvoorbeeld altijd op de hoogte door de automatisch gegenereerde dashboards over de omzet, opportunity’s en scores van het team. Met datavisualisatie ziet u geen kans meer over het hoofd!

Wij realiseren ook dashboards voor:

  • actuele roosterwijzigingen
  • de huidige stand van zaken in uw productieproces
  • Wat wordt over uw organisatie gezegd op social media
  • huidige energieverbruik van het gebouw
  • opbrengst zonnepanelen

GESPECIALISEERD IN

DATAVISUALISATIE

Met digital signage kunt u informatie overzichtelijk vormgeven en presenteren. Dit kan op schermen aan de muur op een intranet. Uw bedrijfsgegevens of social mediakanalen voor iedereen inzichtelijk, gevisualiseerd met slimme analyses en voorspellingen.

INTEGRATIE EN INSTALLATIE

Een goed werkend digital-signagesysteem kan niet zonder koppelingen met uw bestaande systemen en een soepele integratie binnen uw bestaande netwerk. Mostware begeleidt u actief bij de integratie en installeert alle componenten op locatie.

CONTENTCREATIE

Mostware kan de volledige creatie van de contentloop van uw digital signage verzorgen. Wij denken met u mee en stellen de optimale uitzending samen. Onze creatieve afdeling produceert passende animaties, templates, video’s of foto’s, zodat uw uitzending volledig aansluit bij uw boodschap.

BEHEER EN ONDERHOUD

De digital signage wordt pro-actief beheerd met uitgebreide remote management software. Deze herkent verstoringen automatisch en lost deze direct op. Onze systeembeheerders kunnen op afstand altijd met u meekijken. Wilt u liever iemand op locatie om problemen op te lossen? Dan komen onze techneuten u graag helpen.