SUCCESVOL
INZETTEN VAN ICT IN HET ONDERWIJS

Het onderwijs is altijd in beweging en ICT speelt hierin een steeds grotere en belangrijkere rol. Om optimaal gebruik te kunnen maken van bestaande en nieuwe technologieën is expertise en ondersteuning van belang voor scholen. ICT is en blijft een specialisme. Een specialisme waar MostWare en hardware partner Buyitdirect Educatie  zich op heeft toegelegd.

ICT IN DE KLAS INTUÏTIEF GEBRUIKEN

Met onze ICT-oplossingen en diensten ondersteunen we onderwijsinstellingen en besturen van primair tot hoger onderwijs in het versimpelen, verbeteren, vernieuwen en professionaliseren van digitaal onderwijs. Onze multiplatform cloud oplossing omvat alle facetten die komen kijken bij het gebruik van ICT binnen de onderwijsinstelling.
Van hardware en software tot beheer, klassenmanagement, diensten en inrichting.

Alles is gericht op het intuïtief gebruik van ICT in de klas, zonder belemmering door techniek. Duidelijkheid, veiligheid, continuïteit en beheersbaarheid staan hierbij centraal, zodat u zich kunt richten op waar het in het onderwijs om gaat: lesgeven.

ALTIJD PROFESSIONELE HULP, ZOWEL OP AFSTAND
ALS BIJ U OP LOCATIE

Bij Mostware hoort u nooit “Ik verbind u even door” of “U wordt terug gebeld”. Als u niet verder kunt, helpen wij direct! Wel zo prettig nu ICT een belangrijke rol speelt bij het lesgeven.
U krijgt direct iemand aan de lijn die kennis van zaken heeft. Wij hebben namelijk een zogenaamde skilled servicedesk.

Onze systeembeheerders kunnen altijd op afstand met u meekijken. Wilt u liever iemand op locatie om problemen op te lossen? Dan komen onze techneuten u graag helpen.

WELKE PLATFORMEN
ZORGEN VOOR EEN OPTIMALE DIGITALE LEEROMGEVING?

Google, Microsoft of Apple for Education. Welk cloudplatform past het beste bij uw school en uw doelen? Of is het juist een combinatie van alle drie?

MostWare en Buyitdirect Educatie helpen u de juiste keuze te maken. Dat begint met het in kaart brengen van uw specifieke situatie. Op welke manier wilt u lesgeven? Welke infrastructuur heeft de school nu? Hoe ICT-vaardig zijn leraren en ondersteunend personeel? Op basis hiervan kunnen we de mogelijkheden en onmogelijkheden van de diverse oplossingen schetsen en u adviseren over de juiste richting. Hierbij spelen veiligheid, continuïteit, beheersbaarheid van ICT en uiteraard het besparen van kosten een belangrijke rol.

WAAR KUNNEN WE U BIJ ONDERSTEUNEN?

Specifiek voor Microsoft kunnen we u ondersteunen bij de inrichting en het beheer, zoals:

Hoognodig tijd voor up-to-date softwarepakketten en besturingssystemen? MostWare migreert voor u naar de laatste technieken, zodat u klaar bent voor de toekomst.

Wij zorgen er voor dat de nieuwe software naadloos en bij oplevering aansluiten bij uw huidige systemen en pakketten.

Zonder dataverlies helpt MostWare u met een bewezen gedegen plan naar de cloud.

Meld uw vragen of problemen via e-mail, telefoon of de klantportal en wij helpen u direct verder.

Incidenten worden opgelost binnen de voorwaarden van de afgesproken SLA, dus nooit verassingen achteraf.

Doorlopend geautomatiseerde beheertaken, healthchecks, updates en virusscans. Zo houden we grip op uw IT.