UW IT INFRASTRUCTUUR
MOET ALTIJD WERKEN

Het beheren van de IT-omgeving wordt steeds complexer door de opkomst van de cloud en de eisen die worden gesteld aan veiligheid. Ook nemen de eisen op het gebied van continuïteit uit de Line of Business steeds verder toe. Kost het uw organisatie steeds meer tijd om deze omgeving te beheren? Met de Managed Services van MostWare krijgt u grip op de IT-beheerkosten. Uw IT-medewerkers krijgen bovendien meer tijd om zich in te zetten voor de kernactiviteiten van uw organisatie.

ONDERHOUD ZONDER DAT U HET MERKT

Updates en virusscans draaien? Dat doen we tijdens de avonduren. Zo kunnen gebruikers overdag ongestoord doorwerken. Werkt uw organisatie vooral ’s nachts? Dan doen we de updates natuurlijk overdag.

ALTIJD PROFESSIONELE HULP, ZOWEL OP AFSTAND
ALS BIJ U OP LOCATIE

Bij Mostware hoort u nooit “Ik verbind u even door” of “U wordt terug gebeld”. Als u niet verder kunt, helpen wij direct! U krijgt direct iemand aan de lijn die kennis van zaken heeft. Wij hebben namelijk een zogenaamde skilled servicedesk.

Onze systeembeheerders kunnen altijd op afstand met u meekijken. Wilt u liever iemand op locatie om problemen op te lossen? Dan komen onze techneuten u graag helpen.
WIJ DOEN ONS WERK GOED MAAR
HOE ZIET U DAT?

Tijdens de constante bewaking van uw IT-systeem verzamelen we gegevens die we maandelijks aan u rapporteren. Binnen korte tijd hebt u voldoende data voor bijvoorbeeld een capaciteitsplanning. Dat maakt het onderbouwen en plannen van uw investeringen een stuk makkelijker.

WAT KRIJGT U BIJ MANAGED SERVICES?

Hieronder leest u wat u kunt verwachten wanneer u gebruik maakt van de Managed Services van MostWare.

Alle onderdelen van uw IT-infrastructuur worden 24×7 bewaakt zodat we problemen kunnen voorkomen.

Meld uw vragen of problemen via e-mail, telefoon of de klantportal en wij helpen u direct verder.

Incidenten worden opgelost binnen de voorwaarden van de afgesproken SLA, dus nooit verassingen achteraf.

Doorlopend geautomatiseerde beheertaken, healthchecks, updates en virusscans. Zo houden we grip op uw IT.