OFFICE 365 VAN MICROSOFT
UIT DE CLOUD

Office 365 is een verzameling van online services van Microsoft, Exchange Online, SharePoint Online en Skype for Business zijn de basisonderdelen om bedrijven optimaal te laten werken. U kunt precies de services kiezen die aansluiten bij uw wensen. Office 365 kunt u combineren met uw huidige investeringen, bestaande IT-infrastructuur en services op medewerkers afstemmen.

OFFICE 365 IS MEER DAN EEN TECHNISCHE CLOUDSERVICE

Naast de bekende standaardonderdelen biedt Office 365 uiteenlopende oplossingen om optimaal samen te werken in teams of gegevens te beveiligen met de juiste security-oplossingen. Volledige grip voor de toegang tot uw data in de cloud realiseren met 2factor authenticatie.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN OFFICE 365 EN OFFICE 2016

Office 365 is een abonnementsservice met onder andere de meest recente versie van Office, op dit moment Office 2016. U krijgt toepassingen waarmee u bekend bent, zoals Word, PowerPoint en Excel, plus extra onlineopslag in OneDrive. Office2016 kan dus onderdeel zijn van Office365 en Office365 bestaat onder andere uit de bekende serveroplossingen zoals Exchange, SharePoint, Dynamics CRM en Skype, maar dan vanuit de cloud.

WAT IS AZURE?

Microsoft Azure Platform (voorheen: Windows Azure Platform) is een cloud computing-platform van Microsoft waarmee een groot aantal internetdiensten aangeboden kan worden via het internet of binnen de omgeving van het eigen bedrijf. Het aantal diensten wordt continu door Microsoft uitgebreid.

WAT KAN AZURE?

Azure kan een aanvulling of zelfs een volledige vervanger zijn voor serveromgevingen in datacenters of kantoor. Virtuele servers vanuit de cloud. Daarnaast biedt het talloze diensten voor security zoals 2factor authenticatie die we integreren in webapplicaties of thuiswerkoplossingen. Onze softwareafdeling maakt gebruik van Azure voor het hosten van webbaplicaties en het analyseren van grote hoeveelheden van data, ook wel bekend als big data.

KLANTEN AAN HET WOORD

MostWare zorgt dat we efficiënt gebruikmaken van Office365 door ook SharePoint in te zetten als basis voor het intranet en een document management systeem.