MOSTWARE
OVER ONS

MISSIE Waarde toevoegen bij klanten.

VISIE Het creëren van toegevoegde waarde bij onze klanten door IT slim toe te passen met als doel de business van onze klanten te verbeteren.

WIE ZIJN WE

MostWare bestaat uit een hecht team van professionals. Specialisten in het vak die lol hebben in klanten ontzorgen. Die intrinsieke motivatie en drive tot ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat MostWare vandaag bestaat uit 30 professionals.

Binnen MostWare gaat het om kwaliteit en mensen. ‘Jij, slim en leuk’ zijn onze kernwaarden. Onze medewerkers zijn zelfverantwoordelijk. Slimmer werken is het doel. We verdiepen ons daarom graag in ons vakgebied en in onze klanten. Alleen op die manier kunnen we producten op maat ontwikkelen. Zo bieden we een solide basis voor de IT van onze klanten. Bovendien maakt het ons werk leuk en uitdagend.

WAAROM MOSTWARE

  • Aandacht
  • Kwaliteit
  • Vertrouwen

WAT DOEN WE

MostWare is een klantgerichte leverancier van software-oplossingen, systeembeheerdiensten, IT-advies en digital signage voor het MKB. We leveren zorgeloze, werkende ICT-oplossingen. Oplossingen die uw organisatie verder brengen.

Andere leveranciers zeggen dat ze de klant centraal stellen. Bij MostWare hebben we gemerkt wat dat in de praktijk betekent. Bob van der Woude van BK Ingenieurs: “MostWare is een echte kennispartij die adviseert vanuit het oogpunt van de klant”.

GESPECIALISEERD IN

BEHEER EN ONDERHOUD

Met de Managed Services kunt u het IT-beheer deels of volledig aan MostWare uit handen geven. Denkt u hierbij aan beheer van netwerkinfrastuctuur, servers en virtualisatie, werkplekken en back-upsystemen. Met Managed Services bent u verzekerd van een werkende IT die uw organisatie ondersteunt.

DATAVISUALISATIE

Met digital signage kunt u informatie overzichtelijk vormgeven en presenteren. Dit kan op schermen aan de muur op een intranet. Uw bedrijfsgegevens voor iedereen inzichtelijk, gevisualiseerd met slimme analyses en voorspellingen.

CONSULTANCY EN ADVISERING

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker. Daarom hebben wij ons erin gespecialiseerd. We slaan de brug tussen de organisatie en de techniek. Dit doen we vanuit het oogpunt van uw organisatie; de techniek helpt daarna met het borgen van beleid. Onze consultants adviseren u ook graag bij de juiste keuzes als het gaat om vernieuwingen in uw IT of de selectie van hardware en software.

INSTALLATIE EN PROJECTEN

Installeren van nieuwe werkplekken of migratie naar de cloud? Met de gedegen projectaanpak van MostWare wint u tijd. Die aanpak begint met een goed beeld krijgen van uw organisatie en het gewenste eindresultaat. Dat vertalen we in een stappenplan dat past bij uw organisatie. Deze aanpak leidde ertoe dat we 100% van onze projecten in 2016 afrondden binnen de afgesproken termijn.

KLANTEN AAN HET WOORD

“Door de inzet van Managed Services wordt onze IT-infrastructuur 24 uur per dag, 7 dagen in de week bewaakt en beheerd. Wij zijn blij met de aandacht die we krijgen en de capaciteit die MostWare heeft om snel te kunnen schakelen als dat nodig is.”

“Het is voor ons erg belangrijk te allen tijde terug te kunnen vallen op een deskundige IT-dienstverlener, die problemen snel oplost, meedenkt over verbeteringen en ons op alle IT-terreinen ondersteunt en adviseert.”

“Je gaat gekscherend gezegd toch een soort van huwelijk aan en organisaties moeten daarom een klik met elkaar hebben. Bij wonenCentraal en MostWare is dit het geval!”