EEN SOLIDE IT INFRASTRUCTUUR
IS DE JUISTE BASIS

Het inrichten, onderhouden en beheren van een solide IT-infrastructuur vraagt om gespecialiseerde engineers en hoge initiële investeringen (CAPEX). In het geval van bedrijfskritische IT-omgevingen waarbij maximale uptime een belangrijke rol speelt, ligt de lat hoog vanuit de organisatie.

Een private cloud of virtual private serveromgeving kan hiervoor een oplossing bieden. Graag creëren we een flexibele, solide IT-omgeving voor uw organisatie.

EERSTE KLAS HARDWARE EN SOFTWARE

Ons cloudplatform is gebaseerd op geavanceerde VMware vSphere technologie en eersteklas server- en storage hardware van HP. Met deze combinatie creëren we een always-on infrastructuur en is de continuïteit van uw bedrijfsproces gewaarborgd.

FLEXIBEL EN ALS EEN MAATPAK VOOR UW ORGANISATIE

Onze Infrastructure as a Service oplossing, IaaS, biedt een enterprise-niveau platform die we flexibel voor uw organisatie kunnen inrichten. Zo bouwen we binnen een private cloud aan een IT-omgeving op maat.

BEWEZEN IN UITEENLOPENDE BRANCHES

Het platform voldoet aan de strengste datacompliance- en integriteiteisen en realiseren wij voor u een private cloud op Nederlandse bodem, wat privacyvraagstukken voorkomt. Uiteenlopende organisaties in de zorg die te maken hebben met cliëntgegevens of financiële organisaties onder toezicht van de DNB (De Nederlandse Bank) gingen u al voor.