DRAADLOOS SAMENWERKEN
EN PRESENTEREN

Presenteren op een beamer of beeldscherm kan veel ergernis met zich meebrengen. Verkeerde resolutie, net die ene kabel niet voorhanden en doordat elk device een ander aansluitprofiel heeft vele kabels die samen een wirwar vormen die ervoor zorgt dat vergaderingen steevast een kwartier later beginnen. Met draadloos samenwerken en presenteren lost u al uw ergernissen voor eens en altijd op.

WAT IS DRAADLOOS SAMENWERKEN EN PRESENTEREN

Draadloos presenteren is een complete oplossing en maakt het eenvoudig om in één ruimte te kunnen samenwerken, maar ook op afstand is dit geen enkel probleem. Zonder het gebruik van extra software of andere kabels kunnen gebruikers eenvoudig en snel inloggen op de hub in de vergaderruimte die aangesloten is op een touchscreen of ander presentatiescherm.

Tot 12 gebruikers kunnen op deze manier effectief vergaderen middels hun eigen devices. Mac, Windows, Android of IOS wordt allemaal ondersteund. Tevens kunnen gebruikers van buitenaf inloggen op de meeting en presentaties en andere documenten delen met de groep. Met de ingebouwde functie om ook de camera te gebruiken en zowel in beeld als geluid te communiceren met de groep is communiceren eenvoudiger dan ooit.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

De nieuwe oplossing voor draadloos presenteren, samenwerken en interactiviteit met een touch scherm.

  • Tot wel 12 deelnemers gelijktijdig verbinden met het presentatiescherm
  • Device onafhankelijk (Windows, Android, IOS)
  • Snel delen van bestanden
  • Aantekeningen maken en white board functionaliteit
  • “Out of room” mogelijkheid inclusief audio en video (dus ook vergaderen inclusief mensen van buiten af)
  • Skype for business gecertificeerd
  • Reductie van reistijd door middel van “videovergaderen”