WERK
OVERAL

ONDERWEG VERBINDEN MET UW IT-INFRASTRUCTUUR

Nog niet elke organisatie maakt gebruik van de cloud. Toch zijn ook traditionele IT-infrastructuren veilig bereikbaar te maken voor medewerkers. Dat maakt thuiswerken en werken onderweg mogelijk. Met altijd veilige toegang tot bedrijfsapplicaties en informatie, net alsof u gewoon op kantoor bent. Zo verbinden we medewerkers met de juiste informatie en resources.

APPARATEN EN APPS BEHEREN

Neem controle over mobiele apparaten en apps die uw medewerkers voor werk gebruiken. Met de juiste mobiledevicemanagementoplossing krijgt u grip op het beheer en het gebruik van smartphones en tablets en weet u zeker dat medewerkers een veilige pincode gebruiken.

Daarnaast kunt u specifieke applicaties aanbieden op de devices of juist voorkomen dat ongewenste applicaties geïnstalleerd worden. Wordt een smartphone of tablet gestolen? Wis op afstand alle gegevens en verzeker uzelf ervan dat de versleutelde gegevens ontoegankelijk zijn voor een kwaadwillende.

ONLINE EN OFFLINE, ZOWEL MET ALS ZONDER DE CLOUD

Werk online of offline. Alleen of samen met anderen. Realtime of juist op een ander moment. Dit kan in de cloud, bijvoorbeeld met Onedrive for Business of Office 365-groepen.

Maar ook offline is mogelijk, met een traditionele server waar bestanden opgeslagen zijn. Hiervoor gebruiken we Work Folders, waarin bestanden juist niet opgeslagen worden in de cloud.