WERK
VEILIG

BEVEILIG GEGEVENS MET VERSLEUTELING

Versleutel laptops, smartphones en mobiele devices zodat uw gegevens ook na verlies of diefstal geen risico lopen. Hiermee voldoet u bovendien aan de Wet Meldplicht Datalekken en voorkomt u een melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

VEILIGE TOEGANG TOT UW BEDRIJFSNETWERK

Met onze 24×7 monitoring bewaken wij uw bedrijfsnetwerk en ondernemen actie op verdacht gebruik. Met multi-factorauthenticatie weet u zeker dat alleen de juiste personen toegang krijgen.

Dit kan door naast het wachtwoord ook een SMS of smartphone-app te gebruiken.

ECHT EEN VEILIG GEVOEL EN OPTIMALE BESCHERMING

Elke organisatie heeft natuurlijk op iedere computer een antivirusoplossing. Maar zijn de laatste virusupdates binnengehaald en wordt er regelmatig een scan gedraaid? Welke acties onderneemt uw virusscanner wanneer een virus gevonden wordt? Veel organisaties ontbreekt het aan tijd om deze vragen te beantwoorden en actie te ondernemen om de veiligheid van het netwerk te waarborgen. Voorkom een vals gevoel met Managed AntiVirus.

BEVEILIG UW VERTROUWELIJKE INFORMATIE, WAAR DEZE OOK WORDT GEBRUIKT

Classificeer documenten op uw bestaande server of in de Microsoftcloud, zodat u maximale controle krijgt over wat er met de documenten mag gebeuren, zoals wel of niet verplaatsen, kopiëren, afdrukken of verzenden per e-mail.